ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Πρόλογος.

Αγαπητοί φίλοι σας καλοσωρίζουμε στο ιστολόγιο μας.

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε από την ανάγκη της Ένωσής μας, για ένα σκοπό.

Την αμεσότερη ενημέρωση, των γονέων των μαθητών, κατ’ αρχήν, αλλά και όλων των υπόλοιπων επισκεπτών του, για ότι έχει σχέση με την πρόοδο της παιδείας στα σχολεία του Δήμου μας.

Θέλουμε στην πορεία του να αναπτύσουμε και να αναδεικνύουμε θέματα, που άπτωνται της παιδείας.

Να σας παρέχουμε δηλαδή, χρήσιμες πληροφορίες, να σας κοινοποιούμε ότι γνωρίζουμε, έτσι ώστε να έχετε την γνώση για Νόμους, Υ.Α., ενέργειες της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, των Προϊσταμένων υπηρεσιών της Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης, και βεβαίως τις δικές μας ενέργειες. 

Επιθυμούμε να σας κάνουμε κοινωνούς των προβλημάτων των σχολείων μας, να μας βοηθήσετε με την εγγραφή σας, έστω και ανώνυμη, ως μέλη του ιστολογίου μας και να αναρτήσετε και τις δικές σας απόψεις, προβληματισμούς και σχόλια. 

Σε αυτή μας την προσπάθεια δεν αποκλείουμε κανένα. Ίσα ίσα θα είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε και τις απόψεις και θέσεις και των εκπαιδευτικών μας, των ανθρώπων που περνούν το 1/3 της ημερήσιας ζωής των παιδιών μας, μαζί τους!

Θέλουμε να σας προκαλέσουμε, δηλαδή,  την διάθεση και για την δική σας ενεργοποίηση, βοηθώντας τους συλλόγους των γονέων της δικής σας σχολικής περιοχής και τις δικές μας προσπάθειες ώς Ένωση, γιατί αγαπητοί φίλοι, όλοι μας ως  γονείς μπορούμε και πρέπει να «βγούμε στο φώς»!

Πρέπει να αλλάξουμε δηλαδή την νοοτροπία μας, και να γνωρίζετε ότι ενημερώνοντάς μας για το οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί, θα είμαστε εδώ για να προστρέξουμε μαζί σας για την επίλυσή του. Να σταματήσουμε να βλέπουμε το δίκαιο και την πρόοδο  μόνο του ή των δικών μας παιδιών, και να προσπαθούμε όλοι μαζί για καλύτερες συνθήκες στα σχολεία μας. Από και πρός όλα τα επίπεδα.

Γιατί ένα μόνον είναι σίγουρο : «Όλα είναι θέμα παιδείας».

Ας την αναδείξουμε με την πρόοδο των παιδιών μας, της μοναδικής πραγματικά «περιουσίας» μας,…

… για όσο διάστημα θα είναι κάτω από τήν δική μας προστασία.

Σας ζητάμε συγγνώμη γιατί τώρα στην αρχή δεν θα βρείτε πολλά θέματα και τοποθετήσεις κάτι που θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

Υ.Γ.: Για να σας βοηθήσουμε αρκεί να πάτε στην δεξιά στήλη – λίστα, και να κάνετε κλίκ επάνω σε κάποια κατηγορία. Αμέσως θα ανοίξουν τα θέματα που έχουμε καταχωρήσει με σειρά ημερομηνιών, και εμφανιζόμενο πρώτο το πιό πρόσφατο. Επίσης μπορείτε να πάτε στο πλαίσιο που έχει χώρο πληκτρολόγησης, πληκτρολογείστε μία λέξη π.χ. σχολείο, και θα σας ανασύρει όλα τα άρθρα όπου αναφέρεται η λέξη αυτή.

1 σχόλιο »

  1. Sas sygxairw gia thn wraia prwtoboulia kai euxomai kalh epituxia kai pollous pollous anagnwstes sto neo bhma dialogou pou anoi3ate… ena kanali epikoinwnias meta3u gonewn daskalwn kai ma8htwn mono kala apotelesmata mporei na prosferei sthn amoibaia prospa8eia mas gia thn paroxh kaluterhs an8rwpistikhs paideias kai ygeious sunergasias olwn oswn paleuoume gi auta.

    Σχόλιο από k. Rita — 08/05/2010 @ 5:25 μμ | Απάντηση


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.